Galerijen

Leo

ZHallo, ik ben Leo en ik ben de fotograaf. Dit is een testzoekertje om te zien of dit werkt. lkasdjf;laksj df;lj;lkj ;lijf ;lij :LKJ ;lkjas d;flkj as; j;fkasjdf askl;dfj ;asljf ;aslkjf asl;kdfj ;alskdjf ;alskdjf ;laskdjf ;laskdjf ;alskjf ;alskdfj a;lskdfj la;skdjf ;j ;lij ;lij l;kj lk;j;lajsdf ;lasjkdf ;lkasjdf ;laksj fl;kasj fl;kasjf ;laskjf ;laskdjf ;laskdjf ;laskjdf ;lasjdf l;askjf ;laksjf ;laskdjf l;aksjdf l;aksdjf ;laskdjf ;laskdfj asl;fjk Als je geinteresseerd bent stuur dan een mail naar lvbuitenen@live.nl

Fotoshoots 2019

Nu de verhuizing van Amersfoort naar Delft achter de rug is, heb ik mijn agenda ook weer opengezet voor het boeken van fotoshoots. In december heb ik al een paar shoots gehad en toen merkte ik ook ineens hoezeer ik dat gemist had. Lieve, leuke mensen die soms best wat nerveus waren, gaandeweg steeds relaxter werden en achteraf aangaven een ontzettende leuke ervaring te hebben gehad. En ook niet onbelangrijk erg blij waren met de foto’s. Dat is toch echt wel waar ik het voor doe.

Een reactie die ik recent ontving van iemand die begin 2018 een shoot heeft gedaan: “Terugkijkend op het afgelopen jaar was onze shoot toch wel een van de gavere dingen, hopelijk gaan we dat nog eens een keer overdoen.” 

Dus naast de beste wensen voor een goede gezondheid en veel geluk in 2019, hoop ik dat aan het einde van het jaar ook jij kunt zeggen dat die fotoshoot één van de gaafste dingen is die jij in 2019 gedaan hebt.

Reserveer hier jouw fotoshoot voor 2019

Heel veel geluk en goede gezondheid

Leo

Verhuizing van Amersfoort naar Delft

Na twaalf hele plezierige jaren in Amersfoort ga ik weer terug naar mijn roots in Delft. Vanwege alle geregel en verhuisdrukte is het daarom tijdelijk helaas niet mogelijk om een fotoshoot te doen. De planning is dat ik half november weer gesetteld ben en vanaf dat moment ben je dus weer van harte welkom voor een fotoshoot, maar dan wel in het mooie Delft.