Zoekertjes

Je zoekt iemand voor een duoshoot?

Ik kreeg en krijg nog altijd veel vragen van mannen die iemand zoeken voor een duoshoot. Daarom heb ik besloten de Zoekertjes waar ik in het verleden al eens mee geëxperimenteerd heb, nieuw leven in te blazen. De service voor de Zoekertjes is opnieuw gratis, maar wel met wat gewijzigde voorwaarden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Als je een fotoshoot wilt en daarbij iemand zoekt die met jou mee wil doen, neem dan contact met mij op om te bespreken wat je wilt. Als ik datgene wat jij voor ogen hebt ook zie zitten plannen we een afspraak voor een fotoshoot (zie info en prijzen) .  Nadat ik de aanbetaling voor de shoot van je heb ontvangen, stuur ik een Zoekertje rond aan alle mannen die zich daarvoor aangemeld hebben. In het Zoekertje staan jouw wensen en je mailadres zodat mensen direct met jou in contact kunnen komen. Jullie maken vervolgens zelf afspraken over kostenverdeling, wat jullie grenzen zijn etc. Ik zit daar dus niet meer tussen!  

Belangrijk om rekening mee te houden

Degene die het Zoekertje geplaatst heeft rekent met mij af. De onderlinge kostenverdeling is aan jullie zelf. De foto’s kunnen aan beiden verstuurd worden of alleen aan degene die de afspraak heeft gemaakt die dan verder bepaalt welke foto’s voor de ander zijn. Die keuze is aan jullie, maar je krijgt één set foto’s.

Niemand gevonden. Wat dan?

Mocht je niemand gevonden hebben dan gaat de afspraak door als solo shoot of versturen we in onderling overleg hetzelfde Zoekertje binnen een redelijke termijn nog een tweede keer. Uiteraard kun je ook besluiten de afspraak te annuleren, maar je ontvangt in het geval van een Zoekertje geen restitutie van het betaalde voorschot. 

Zoekertjes plaatsen of ontvangen

Het plaatsen van een Zoekertje is dus simpel: neem contact met mij op, we plannen een afspraak en ik verstuur namens jou een Zoekertje. Wil je alleen berichten ontvangen als anderen iets zoeken, dan vul je hieronder je mailadres in.

Het is dus niet de bedoeling in de reacties onderaan dit bericht oproepen te doen! Deze zullen worden verwijderd.

Privacy verklaring

 

19 gedachten over “Zoekertjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.