Gastenboek

In dit gastenboek vindt je ervaringen van mannen die bij mij een fotoshoot gedaan hebben en reacties van bezoekers van deze site. Natuurlijk mag je zelf ook een reactie achter laten. Alvast hartelijk dank daarvoor. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Prachtige foto’s en veel mogelijkheden. Een genot om te kijken. Ondanks dat ik niet groot geschapen ben ga ik toch een keer een afspraak maken.

 2. Das letzte Shooting war klasse. Auch wenn mein Shooting-Partner das Shooting abgebrochen hatte. Dennoch sind tolle Fotos entstanden und ich hatte die Qual der Wahl. Kann gar nicht mehr erwarten, die Fotos zu erhalten. Gruß Willem

 3. Een erg leuke en spannende fotoshoot gedaan bij Leo. De spanning die ik had was na een koffie weggetrokken en konden we beginnen met shooten. Ben blij dat ik geweest ben en de foto’s zijn geweldig geworden.

  Leo bedankt!

 4. Hallo Leo,

  Ik zie op je site meerdere foto’s zoals ik ook zou willen gefotografeerd worden, spijtig dat het zo ver is of ik vroeg direct een shoot aan.

  Mvg,
  Jos

 5. YouTube Danny van Strien Vroeger ging je zelfs bijna als Fotomodel naar Amerika

  Vriendelijke groeten Danny van Strien Ex Fotomodel

 6. Hoi Leo,
  Wat fijn,dat je weer schitterende foto’s hebt gemaakt!
  De serie van Bart en Kees is echt van grote klasse,
  Mooi licht!

 7. Goedemiddag. Zou het leuk en een uitdaging vinden om met werkkleding en werklaarzen. Een foto sessie te doen. Bouwvakkers en of chauffeurs.

 8. HAllo Leo, U bent nog bezig met shoots, omdat ik geen recente nieuwe weergaves zie, bij de foto shoots?
  dank alvast, groet, Ap

 9. Hallo Leo, half januari was ik samen met Jeroen bij je voor een Duo shoot.
  Ontzettend goede atmosfeer tijdens de opnames met een resultaat dat al mijn verwachtingen overtrof.
  Top

 10. Wij zijn bij Leo geweest
  Zeer gast vrij en een super fotograaf

  Leo dank voor jou tijd en energie
  Mooie foto’s geworden

  Gr
  Henk en Theo

 11. Afgelopen vrijdag bij Leo geweest voor een fotoshoot. Alhoewel ik best wel zenuwachtig was is het dankzij Leo toch een hele leuke sessie geworden. Ik ben zeer benieuwd naar het resultaat en kan niet wachten (maar ik zal wel moeten) tot ik het resultaat zie. Hopelijk is het mooi geworden en is er ook geschikt materiaal voor op de site van Leo …..

 12. ik zit kort op deze site en de foto,s zijn prachtig. mooie mensen prachtige lichamen . een genot om naar te kijken .ik weet zeker dat ik ook me zelf laat fotograveren .ga zo door

 13. Hay ben al een tijdje aan het bedenken of het iets voor mij zou zijn. Het lijkt mee mooi om het toch eens te doen zo’n shoot. Gr pl

 14. Mijn aanmelding bij deze site was eigenlijk te zien om wat de mogelijkheden waren voor expliciete houdingen. Maar ik zie dat in feite eigenlijk alles mogelijk is. Niet alles wat ik zag is mijn ding maar dat is logisch ieder verschilt.
  20 jaar geleden heb ik ooit eens naaktfoto’s laten maken, heel mooi maar eigenlijk ook heel preuts.
  Ben in die tijd wel wat ouder en wat dikker geworden.
  Toch maar eens goed over nadenken of ik het weer eens zou doen. De foto’s op deze site zijn schitterend

 15. Ik vond het buitengewoon prettig ‘werken’ met Leo. Zowel ontspannen als spannend.
  En de foto’s zijn dan ook nog eens erg mooi geworden.
  Wil nog wel eens een sessie maar dan misschien een duo-shoot.
  Dankjewel Leo!
  Gerardjan

 16. Onlangs voor het eerst een fotoshoot gedaan. Ondanks de zenuwen en ‘bijzondere’ wensen (waar Leo overigens totaal niet van opkeek), weet Leo je snel op je gemak te stellen.
  Hij gaat professioneel te werk, geeft je ruimte voor je eigen ideeën, maar begeleid je ook goed wanneer je het zelf even niet meer weet.
  Waar ik in het begin nog wat last had van schaamte, ging dat snel over in ongeremdheid.
  Al met al erg blij dat ik een shoot heb gedaan en sluit een vervolg ook zeker niet uit!
  Wie weet, wellicht een duo-shoot! 😉

 17. Mijn recente eerste bezoek aan Leo was bijzonder (mooi). Leo stelt je fijn op je gemak wat handig is omdat voor het eerst poseren best ingewikkeld is. Leo geeft daarover goede aanwijzingen waardoor hij mooie foto’s kan schieten. Foto’s die laten zien dat je er best toe doet. Vrienden geven dat ook aan als ze de foto’s bewonderen. Geeft aan dat de foto’s zeer gelaagd zijn.
  Binnenkort nog maar eens langs om te kijken waar nog meer mogelijkheden liggen.

 18. Vandaag voor het eerst een fotosessie bij jou gedaan. Ik voelde me vooraf wat opgelaten maar toen ik eenmaal naakt voor je camera stond viel alle gêne weg. Dank voor je geduld, het gesprek vooraf om me op m’n gemak te stellen en het plezier tijdens de sessie! Ik kom zeker terug.

 19. Vorige week de stoute schoenen aangestrokken (en weer uit-;)) en best nerveus naar Leo geweest voor mn eerste shoot.
  De ontvangst is super relax en Leo weet je vanaf t eerste moment helemaal op je gemak te stellen. Professioneel ging hij aan de slag met de shoot, en ik ben als oudere vent super trots. Kortom voor niets zenuwen gehad en ik weet het zeker terug gaan doe ik beslist nog min. een keer. Bedankt Leo.

 20. Vanmiddag een foto-shoot gedaan bij Leo. Wat een mooie en geweldige ervaring, Leo stelt je niet alleen op je gemak ook zorgt hij ervoor dat het heel natuurlijk verloopt.
  De zorgvuldigheid waar Leo mee werkt is echt top, ons zie je zeker nog wel eens vaker terug.

 21. Onlangs voor het eerst in mijn leven een echte fotoshoot gedaan bij Leo. Het was een spannende dag maar Leo wist mij al snel op mijn gemak te stellen. Het was fijn en vooral ontspannend om met Leo, die uiterst professioneel te werk gaat, te mogen werken en het resultaat mag er ondanks dat ik zelf geen professioneel fotomodel ben ook absoluut zijn vind ik zelf. Wat mij betreft komt er in de toekomst op nieuw een samenwerking met Leo voor een volgende fotoshoot.

 22. Deze week mijn eerste fotoshoot bij Leo gehad. Was bijzonder ontspannend en heb nieuwe dingen ontdekt die ik eigenlijk best leuk vindt. De fotos zijn goed gelukt en ik ben er echt blij mee. Heel leerzaam om samen met Leo te zoeken naar een optimale kwaliteit. Ik heb al weer nieuwe ideeen die ik wil gaan proberen.
  Dank je Leo voor de fijne middag.

 23. Hebben in december als koppel fotoshoot bij Leo gedaan. Was eerst wat onwennig dat je intiem bent met camera op je gericht, maar Leo deed er alles aan om ons op gemak te stellen en discrete belichting maakte het verder af. Zijn zo enthousiast dat wij al nieuwe sessie geboekt hebben in maart. We kregen schitterende foto’s van onze eerste shoot.

  Jules (Vidal) en Alfons

  1. Ik zit er ook aan te denken om samen met mijn partner een fotoshoot te doen bij Leo. Ik ben benieuwd naar het resultaat. Staan jullie in de galerij op de site?

 24. Wat was ik zenuwachtig…maar al snel voel je je bij Leo op je gemak. En wat maakt hij mooie foto’s. Ik kom zeker nog een keer terug. Bedankt Leo!

 25. Ik ben zeer tevreden met de foto’s die Leo van mij maakte! Ik zag op zijn site al dat hij modellen van de beste kant laat zien. Mijn verwachtingen werden zelfs overstegen. Leo neemt de tijd, zet er geen druk achter, heeft er zelf ook plezier in om het te doen zodat er een interactie ontstaat die je niet vaak meemaakt. Dat komt de foto’s ten goede Hij zal je wensen in de foto’s verwerken, verder kan je het met een gerust hart aan hem overlaten. Hij heeft niet alleen technisch een zeer goed inzicht, maar ook hoe je als model het beste op de foto komt. Hij ziet gelijk welke poses natuurlijk zijn en welke niet, welke blik of lach het beste over komt.

  1. Dank je wel Arno voor deze positieve reactie. Jij bedankt dat je mij het vertrouwen hebt gegeven, want dat is ook niet niks maar wel heel belangrijk voor het eindresultaat.

 26. Prachtige shoot ! Zou ook heel graag een shoot willen alleen wil mijn face niet in beeld, das vast lastig. Verder zou ik ook wel duoshoot willen.

  1. Hallo mark, bedankt voor je reactie. Vaak doe ik tijdens de shoot een combi van herkenbare en onherkenbare foto’s en jij bepaalt wat er met welke foto gebeurt. Op zich is dat dus geen probleem. Wat duoshoot betreft kun je even bij de Zoekertjes kijken, daar staat uitgebreid beschreven wat de mogelijkheden zijn.

   1. Ha Leo, lekker dichtb ij Delft. na het lezen van je gastenboek, ga ik de stoute schoenen ook aantrekken. lees dat ik niet de enige ben die zenuwachtig is..maar jij bent mn type dus dat komt volgens mij wel goed.En ik zie foto’s pffff klasse

 27. Na het zien van diverse collages op de website van Leo heb ik mijn nieuwsgierigheid omgezet in een afspraak over het maken van een fotoshoot. Hieraan vooraf was er enige mailwisseling. En dat was niet alleen zakelijk maar ook inhoudelijk waar het gaat over wat voor soort en in welke sfeer. Zo had Leo al heel gauw door dat ik iets met water had en zo is besloten een sessie te doen met water. Wat heel handig is dat je zelf, indien mogelijk, attributen meeneemt.

  Na aankomst in Amersfoort eerst even ‘landen’ met een kop koffie en een oriënterend gesprek over hoe je het vorm zou willen geven. De interactie tussen Leo en jezelf werkt inspirerend en kan meehelpen de shoot vorm geven. Dat bleek ook tijdens de shoot waarop over en weer ideeën werden geopperd uitgevoerd. Al met al een hele leuke gezellige een relaxte middag met echt prachtige resultaten!!!!

  Leo bedankt! Niet alleen voor de mooie foto’s maar ook je gastvrijheid en je getoonde interesse in mij als persoon!!!

 28. Dag Leo
  Prachtig werk hoor.
  Mijn afspraak staat, heb het volste vertrouwen in een mooie en spannende reportage.

 29. Prachtig werk!
  Benieuwd naar het werk na het inloggen hoop dat mijn activatie snel voldaan is. Lijkt me stiekem ook wel tof zelf een keer zo te poseren!

  Mike B

 30. Hallo Leo, de tijd schrijdt voort, schoonheid vergaat. Op een dag laat ook de schoonheid van het mannelijk lijf te wensen over.
  Gelukkig kan het mannelijk lid van elke leeftijd tot erotisch symbool verheven worden. Een mooi voorbeeld zien we in de serie foto’s van John en Neo. De penis gebonden met touw (soort Shibari) zeer erotisch en prachtig in beeld gebracht door Leo.
  Mijn complimenten.
  Hoop nog veel van dit schitterende camera werk van je te zien.
  Groeten, Victor

 31. Nou het zijn super geile foto’s die Leo heeft gemaakt ik ga het zeker ook doen wel spannend om een naakt shot te doen

 32. ziet er heel goed uit, het is niet de gemakkelijkste opdracht om mannelijk naakt zo opwindend en mooi in beeld te brengen, Leo slaagt daar met glans in!!
  de series “kees” , “john en Neo” , “in de olie” zijn voor mij de toppertjes!
  goed bezig Leo!!

 33. de foto´s die voor niet geregistreerde zichtbaar zijn zien er mooi uit, wacht nog op activering account en dan de rest bekijken. wellicht zelf ook keer shoot doen

   1. yes het is gelukt! mooie foto´s zijn er gemaakt, leuke combi tussen opwindend, rust, gewoon geil haha, maar wel met passie gemaakt en uitgebeeld.

 34. Mooie foto’s van Kees, plat gezegd vind ik ze zeer geil en heel opwindend. Jij hebt Kees zijn lichaam op een mooie manier waar ik van denk, had ik nog maar zo een strak figuur.

 35. Ook ik heb me door Leo fotograferen, een beginnetje want ik kom zeker terug voor nieuwe foto’s. De sfeer is goed, Leo stelt je op je gemak, houdt rekening met je wensen en heeft uiteraard uitstekende tips. Ondanks het feit dat ik in de kast zit, heb ik een exhibitionistische kant en die ga ik zover mogelijk uitbuitenen.

  Bert

 36. Afgelopen maand heb ik een fotoshoot bij Leo gedaan.
  Een ware openbaring en verademing ! Ik heb vele eerdere shoots gehad waarvan er bij waren die “wel aardig” of “wel grapppig” waren, maar in geen vergelijk met de shoot bij Leo.
  De keurige ruime studio is al meteen prettig als je binnen komt . Leo neemt ruim de tijd voor een kennismaking en overhaast niets. De rust en de professionaliteit zijn uniek en ik kan niet anders zeggen dat iedereen die een shoot wil doen echt bij Leo moet zijn !!!

 37. Leo, de fotosessie was heel leuk om te doen. Ik voelde me erg op mijn gemak en ik ben heel tevreden met het resultaat.

  Je nieuwe website ziet er fantastisch uit! Hopelijk komen er in de toekomst nog meer mooie foto’s bij.

  Groet, Bas.

  1. als de serie foto’s met lerenbroek en jasje zijn? die zijn ook erg mooi. ik heb niet zo veel met leren outfits maar deze fotos zijn erg mooi 🙂

 38. Prachtige foto’s , mijn ervaring is dat jij een geduldig en humoristische fotograaf bent, we voelden ons zeer op ons gemak. X

Fotoshoots voor mannen

error: Content is protected !!