In de olie

2015024-025

Vanavond weer een hele leuke fotoshoot gehad met John. Hij had van tevoren aangegeven dat het hem nu leuk leek om iets met olie te doen, dus ik had me zo goed mogelijk voorbereid om de puinhoop en eventuele vlekken in mijn studio zoveel mogelijk te beperken. Nadat we eerst wat foto’s zonder olie hebben gemaakt zijn we aan de slag gegaan met een fles baby-olie. Dat was natuurlijk af en toe best lachen met die glibberige toestanden. In elk geval geeft het de foto’s een bijzonder glansje.Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    1. Overigens een mooi lichaam en geslachtsdeel heeft deze man, erg prachtig (vind ik) is de zwart wit foto met de vinger op zijn anus, en zijn penis naar achter geduwd, woow, erg mooi gemaakt.

  1. Een hele mooie intieme shoot waar John met zichzelf speelt en ik als een soort ‘fly on the wall’ bij mag zijn. Door de olie krijgt het lichaam letterlijk glans. De trotsheid van John is mooi in beeld gebracht. Ook de opbouw van de foto’s, eerst de penis van meerdere kanten in beeld gebracht beginnend met de spiegeling op de grond, dan de voorbereiding op de penetratie en vervolgens de penetratie met een dildo zelf. De rode kleur van de dildo komt ook goed tot zijn recht. Heel apart is dat de foto van de dildo apart voor de voeten van John iets opwindends heeft voor mij. Heel sensueel omdat je weet wat daar mee is gedaan. Heel erotisch ook. De laatste foto is letterlijk een hoogtepunt en weet je, door de nog resterende sperma op de penis en de sperma op de grond, dat John heeft genoten. Ik ook. Dank voor deze opwindende serie.

  2. Woow dit zou ik dus oom wel willen. Ik ben zelf 33 185 70 kg slank geen lichaams haar. Ik kom uit amersfoort. Zelf heb ik nog nooit voor een lens gestaan. Lijkt me super om dit een keer te doen met olie. Ik ben alleen.

  3. Ge weldig hoe je een penis in beeld hebt gebracht. Soms erotisch maar vooral mooi en artistiek. Vooral het gebruik van olie maakt het beeld compleet. Mijn complimenten.
    Victor2011