Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Hoi Leo,
  Wat je al niet met scheerschuim kunt bereiken!
  Schitterende pics!
  Zijn deze te expliciet voor de fotowedstrijd?
  Heel veel succes!
  Groeten,
  Peter

 2. Iedereen veel dank voor de positieve reacties.
  Een fotoshoot in deze categorie gaat alleen maar goed als de fotograaf van een dusdanig niveau is dat het model geen belemmering voelt en de wisselwerking tussen fotograaf en model 100% is.
  Leo als fotograaf is een verademing in menselijk en fototechnisch opzicht ! Leo weet het model- in dit geval ik- op een positieve manier de bewegen tot optimaal resultaat , hij komt met creatieve ideeën en geeft je een prettig gevoel vóór , tijdens en na de shoot.
  Heel fijn om bij hem model te staan !
  John

  1. Het was mij weer een genoegen om een shoot met je te doen John. En eerlijkheid gebied mij te zeggen dat jij degene was die ‘iets’ met scheerschuim wilde doen. Daarna hebben we het samen uitgewerkt met bovenstaand resultaat. Ontzettend fijn ook om te horen dat je je zo op je gemakt voelt, want die wisselwerking is inderdaad belangrijk voor een mooi resultaat. Dat is precies de reden waarom ik altijd graag de tijd neem voor een shoot. Dank je!

   1. Goed voorstel van John. Lijkt me ook wel wat. Prachtig effect door een andere kleur licht. Nadien makkelijk te verwijderen.

 3. Van een gave fotoshoot! Super om zo lekker ingesmeerd te worden. En zo te zien vond hij het ook heel prettig. Kan me voorstellen, zou ik ook hebben. Overigens mooi geschapen is hij….. groeten hans

 4. Heeeel mooi en sensueel! Een ware maskering van leeftijd, maar wel op een heel jong ogend lichaam. Alleen de haarlijn doet de 50ger vermoeden. Op het eerste oog, een een smakelijk joch van 18! En dan inderdaad… de anale en penale geslachtsorganen zijn ook niet te versmaden.