Info en Prijzen

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Voor je een afspraak maakt wil je graag weten hoe alles in zijn werk gaat. En natuurlijk wil je even kennis maken met de fotograaf voordat we echt gaan beginnen. Een fotoshoot doe je niet dagelijks en moet een leuke, ontspannen ervaring zijn. Niet alleen omdat dat prettig is, maar je ziet dat ook terug in de resultaten. Voor de kennismaking neem ik dan ook echt alle tijd. Ook bouwen we de shoot rustig op zodat je aan mij en de camera kunt wennen. En maak je vooral geen zorgen als je nog nooit geposeerd hebt. Bij een ontspannen sfeer ontstaan de poses en ideeën vanzelf. En natuurlijk maak ik veel meer foto’s dan we nodig hebben zodat we bij de selectie een ruime keuze hebben. Alles bij elkaar zijn we meestal 2,5 á 3 uur uur bezig.

WAT GEBEURT ER MET DE FOTO’S?

Direct na de shoot bekijken we alle foto’s en maken daaruit samen een selectie. Per geselecteerde foto spreken we ook af hoe ik deze mag gebruiken. Dat doen we door iedere foto in een van de onderstaande categorieën in te delen :
 
 AFoto’s die de fotograaf vrij mag publiceren en gebruiken. Dit kan gaan om het publiceren op een website, het meedoen aan een fotowedstrijd, het uitgeven van een fotoboek, een expositie e.d.
 BFoto’s die de fotograaf alleen in de studio mag gebruiken ter promotie van zijn werk. Bijvoorbeeld: een afdruk voor in de studio, het tonen als voorbeeld aan geïnteresseerde cliënten (dit is de standaard categorie).
 CFoto’s die de fotograaf op geen enkele wijze mag gebruiken voor publicatie of promotie en die strikt privé zijn voor het model (alleen voor erotische foto’s waar je herkenbaar bent en geslachtsdelen zichtbaar zijn).
 
Alle foto’s mogen door jou voor privé doeleinden zoals dating profielen en dergelijke gebruikt worden, maar je mag de foto’s niet bewerken of commercieël gebruiken. Wil je de foto’s wel commercieël gaan gebruiken dan komt er in overleg een toeslag bovenop.
 
Alle afspraken worden schriftelijk vastgelegd, zodat er later geen misverstanden kunnen ontstaan. Niet gebruikte foto’s worden direct verwijderd. Nadat ik de geselecteerde foto’s bewerkt heb ontvang je een link waarmee je de foto’s kunt downloaden. Je krijgt alle foto’s zowel in kleur als in zwart/wit. Dit is meestal binnen een paar dagen.
 
 
PRIJZEN
 
Standaard shoot  1 persoon, incl 12 nabewerkte foto’s€50,– *
Meer foto’s per stuk€2,50
Toeslag duoshoot ( Op zoek naar iemand? Lees hier meer )€20.–
Vaste klanten korting ( over het bedrag boven de basis shoot )20%

* Een aanbetaling is verplicht.

 
 
 

 

Fotoshoots voor mannen

error: Content is protected !!