Info en Prijzen

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Voor je een afspraak maakt wil je graag weten hoe alles in zijn werk gaat. En natuurlijk wil je even kennis maken met de fotograaf voordat we echt gaan beginnen. Een fotoshoot doe je niet dagelijks en moet een leuke, ontspannen ervaring zijn. Niet alleen omdat dat prettig is, maar je ziet dat ook terug in de resultaten. Voor de kennismaking neem ik dan ook echt alle tijd. Ook bouwen we de shoot rustig op zodat je aan mij en de camera kunt wennen. En maak je vooral geen zorgen als je nog nooit geposeerd hebt. Bij een ontspannen sfeer ontstaan de poses en ideeën vanzelf. En natuurlijk maak ik veel meer foto’s dan we nodig hebben zodat er bij de selectie een ruime keuze is. Alles bij elkaar zijn we meestal rond de 2 uur bezig.

WAT GEBEURT ER MET DE FOTO’S?

Na de shoot maken we afspraken over hoe ik de foto’s mag gebruiken. Iedere foto wordt in een van de onderstaande categorieën ingedeeld:
 
 A Foto’s die de fotograaf vrij mag publiceren en gebruiken. Dit kan gaan om het publiceren op een website, het meedoen aan een fotowedstrijd, het uitgeven van een fotoboek, een expositie e.d.
 B Foto’s die de fotograaf alleen in de studio mag gebruiken ter promotie van zijn werk. Bijvoorbeeld: een afdruk voor in de studio, het tonen als voorbeeld aan geïnteresseerde cliënten.
 C Foto’s die de fotograaf op geen enkele wijze mag gebruiken voor publicatie of promotie en die strikt privé zijn voor het model (alleen voor erotische foto’s waar je herkenbaar bent en geslachtsdelen zichtbaar zijn).
 
Alle foto’s mogen door jou voor privé doeleinden zoals dating profielen en dergelijke gebruikt worden, maar je mag de foto’s niet zonder mijn toestemming bewerken of commercieël gebruiken.
 
Alle afspraken worden schriftelijk vastgelegd, zodat er later geen misverstanden kunnen ontstaan. Nadat de foto’s geselecteerd en  bewerkt zijn ontvang je een link waarmee je de foto’s kunt downloaden en verwijder ik alle niet gebruikte foto’s. Je krijgt de foto’s dus digitaal geleverd, zowel in kleur als in zwart/wit. Dit is meestal binnen een paar dagen.
 
 
PRIJZEN* 
 
  • Soloshoot incl 12 nabewerkte foto’s  €60,–
  • Dubbele soloshoot incl. 12 nabewerkte foto’s €60,– p.p.
  • Duoshoot incl. 12 nabewerkte foto’s €70,–
  • Meer foto’s per stuk  €2,50

* Een aanbetaling is verplicht.

Zoek je iemand om een shoot mee te doen? Lees hier meer

 
 
 

 

Fotoshoots voor mannen

error: Content is protected !!