Info en Prijzen

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Een fotoshoot doe je niet dagelijks en moet een leuke, ontspannen ervaring zijn. Niet alleen omdat dat prettig is, maar je ziet dat ook echt terug in de resultaten.  Daarom neem ik uitgebreid de tijd om rustig met elkaar kennis te maken voordat we daadwerkelijk gaan beginnen met de shoot. Ook krijg je alle tijd om aan mij en de camera te wennen. En maak je vooral geen zorgen als je nog nooit geposeerd hebt. Bij een ontspannen sfeer ontstaan de poses en ideeën vanzelf. En natuurlijk maak ik veel meer foto’s dan we nodig hebben zodat er bij de selectie een ruime keuze is. Ook voor de selectie nemen we alle tijd. Alles bij elkaar zijn we meestal zo’n 2,5 tot 3,5 uur bezig.

WAT GEBEURT ER MET DE FOTO’S?

Direct na de shoot maken we samen een selectie van de foto’s die je wilt hebben en maken we afspraken over hoe ik de foto’s mag gebruiken. Niet geselecteerde foto’s worden verwijderd. Iedere foto wordt in een van de onderstaande categorieën ingedeeld:
 
 A Foto’s die de fotograaf vrij mag publiceren en gebruiken. Dit kan gaan om het publiceren op een website, het meedoen aan een fotowedstrijd, het uitgeven van een fotoboek, een expositie e.d.
 B Foto’s die de fotograaf alleen in de studio mag gebruiken ter promotie van zijn werk. Bijvoorbeeld: een afdruk voor in de studio, het tonen als voorbeeld aan geïnteresseerde cliënten.
 C Foto’s die de fotograaf op geen enkele wijze mag gebruiken voor publicatie of promotie en die strikt privé zijn voor het model (vooral voor erotische foto’s waar je herkenbaar bent en geslachtsdelen zichtbaar zijn).
 
Alle foto’s mogen door jou voor privé doeleinden zoals dating profielen en dergelijke gebruikt worden, maar je mag de foto’s niet zonder mijn toestemming bewerken of commercieel gebruiken.
 
Alle afspraken worden schriftelijk vastgelegd, zodat er later geen misverstanden kunnen ontstaan en alle niet gebruikte foto’s worden verwijderd. Nadat ik de geselecteerde foto’s bewerkt heb ontvang je een link waarmee je de foto’s kunt downloaden. Je krijgt de foto’s dus digitaal geleverd, zowel in kleur als in zwart/wit. Dit is meestal binnen een paar dagen.
 
 
PRIJZEN* 
 
  • Soloshoot incl. 15 nabewerkte foto’s  €95,–
  • Dubbele soloshoot incl. 15 nabewerkte foto’s €95,– p.p.
  • Duoshoot incl. 15 nabewerkte foto’s €120,–
  • Extra foto’s per stuk  €4,00

* Een aanbetaling is verplicht.

Zoek je iemand om een shoot mee te doen? Lees hier meer

 

 

Fotoshoots voor mannen

error: Content is protected !!